For at huden skal gløde og utstråle friskhet og sunnhet, er det viktig at hele kroppen er i balanse. Det innvendige spiller en avgjørende rolle for hvordan huden din uttrykker seg.

I tillegg til tradisjonell hudpleie, vil vi sammen med deg skape vesentlig økt livskvalitet som vises gjennom huden din.

Med profesjonell hudpleie, råd/veiledning og enkle metoder, gir vi deg muligheten til å oppnå dine mål, ønsker og behov.

Et av våre mål er at alle skal føle seg sett og få den beste veiledningen og servicen for akkurat den unike personen de er, slik at du kan bli den beste utgaven av deg selv.

HUD-HELSE :

Hud-helse er hvilken tilstand huden din er i.

Endret hudtilstand kan komme av ubalanser i kroppen. Disse ubalansene oppstår oftest av stress (mentalhelse), kosthold/ernæring, fysisk form og miljøet rundt oss. Huden din fungerer som et signalsystem, som indikerer hvordan kroppen har det innvendig.

Det er flere måter huden viser signaler på. Det kan sees som tørrhet, urenheter, rødhet/sensitivitet, sprengte blodkar, dårlig blodsirkulasjon, mindre elastisitet, linjer og rynker.

Vi legger til rette for at alle våre kunder skal oppnå ønsket resultat i forhold til sin hudhelse og livskvalitet.

Vårt fokus er å komme frem til den beste virkningen for deg. Vi vil finne frem til dine behov sammen med deg, og lage en plan for hvordan du kan nå dine mål.

Vi har tett samarbeid med spesialister innenfor ulike felt. Vi anser riktig bruk av kvalitets hudpleieprodukter, behandlinger, ernæring, trening og mental helse som viktige deler av en sammensatt helhet.