Immunsystemet sitter i magen og det påvirkes i stor grad av det daglige kostholdet vårt.

Dersom vi får i oss feil ernæring i forhold til det menneske vi er, kan det være en vesentlig grunn til at vi utvikler hudsykdommer og andre plager i kroppen.

Ubalanse pga mangel på riktige næringsstoffer gjør at kroppen ikke kjenner igjen næringsstoffene og dermed begynner immunsystemet å motarbeide det.

Det gir en stress situasjon i kroppen som fører til ubalanse i hormonsystemet.

Dette kan føre til livsstilsykdommer, eksem, ekstrem tørrhet, sensitivitet, urenheter, betennelser i kroppen og andre vondter.

Ved å fjerne en belastning med eksempelvis matvarer som kroppen ikke tåler, så vil det motvirke tidlig aldring og sykdommer.

Superfood er betegnelse på mat som inneholder eksepsjonelt mye næring. Det bidrar til å gi deg den næringen du ofte ikke klarer å få i deg i et ”vanlig” kosthold.

Noen av gevinstene ved å supplere kostholdet ditt med superfood er: Mer energi, mer overskudd, bedre fordøyelse, sterkere immunforsvar, bedre hud, hår og negler, optimaliserte resultater ved trening, og bidra til at kroppen i mye større grad reparer seg selv.

Vi har også samarbeid med profesjonelle ernæringseksperter, som kan analysere ved hjelp av prøver, hvilken type kosthold som passer akkurat deg.

Innvendig pleie: I am pure superfoods